Reizigersvaccinatie

In onze huisartsenpraktijk kunt u terecht voor uw reisadviezen. R. Brands is gecertificeerd op het gebied van reizigersadvisering.

Wanneer u een reis naar het buitenland gaat maken, is het belangrijk dat u zich daar goed op voorbereidt. Voor veel buitenlandse bestemmingen zijn vaccinaties nodig. Dit geldt tegenwoordig ook al voor diverse bestemmingen in Eruopa, zoals Turkije. Daarnaast is voor veel tropische bestemmingen een profylaxe tegen malaria nodig en gelden er vaak nog specifieke reisadviezen voor bepaalde bestemmingen.

Zorg er voor dat u op tijd begint met de voorbereidingen voor uw reis! Zo kunt u zorgeloos van uw reis genieten, en komt u ook weer gezond terug. Voor een actueel reisadvies neemt u minstens 4 weken voor vertrek contact op met ons.

Om een goed advies te kunnen geven, hebben wij gegevens over de geplande reis en uw gezondheid nodig. U kunt hiervoor de onderstaande link gebruiken om een aanvraagfomulier in te vullen en te downloaden.

Aanvraagformulier

Graag het ingevulde en ondertekende formulier terugsturen naar:
R. Brands, Prinsenhoeven 22, 5017 GC Tilburg.
Of mailen naar:
reisadvies.prinsenhoeven@gmail.com
Het gepaste reisadvies kan dan voor u worden samengesteld. Daarna wordt contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak.

Wij wensen u alvast een fijne en vooral ook gezonde reis toe!

Tip: Kijk ook eens op de website: GezondOpReis.nl
Tip. Handige app: Zeker Op Reis (gratis voor iOS en Android)